Onze poezen en kater

Onze kastraten en open poezen

Gr. Int. Pr. Louise de pluche palace 

Louise is een gesteriliseerde Lilac point birmaan. Geboren op 13/03/2015 en een heerlijk karakterkopje. Samen met Marie is zij een van onze eerste (ras)poezen. 'Het dagboek van Louise' is een blog geschreven vanuit haar standpunt en is te vinden op facebook. Ondanks haar sterallures soms is het een fantastisch lieve meid die graag overal bij is.

Eur. Pr. Marie de pluche palace

Marie is een gesteriliseerde chocolat tabby birmaan. Marie is regelmatig te vinden op show en is de grootste knuffel die er bestaat. Een schoolvoorbeeld van een birmaan! Marie is een super gemakkelijke kat in omgang. Door haar zacht karakter maakte ze dat ze de perfecte 'start' poes was. Zij komt uit hetzelfde nestje als Louise.

Smoothie Dapaja

 Smoothie is onze Solid blue& white ragdoll. Geen traditionele kleur zoals je zo vaak ziet maar net hetzelfde karakter als alle andere ragdolls. Ze lijkt sprekend op de eerste kat die ik ooit had dus het was liefde op het eerste gezicht. Deze kleine meid is geboren op 29/8/2016 en mag dus binnenkort als het goed is op katerbezoek. Zij is dan ook onze eerste open poes waar we een nestje van zullen verwachten. Neem maar eens een kijkje bij onze kittens!

Harvey

Harvey is onze gesloten kater in een seal tabby jasje. Een heerlijk kereltje met een hart voor al onze cattery poezen. Eten, knuffelen en mee op stap gaan naar familieleden zijn favoriete bezigheden. Deze lieve schat blijft het liefste uit de spotlights en bekijkt de boel vanuit zijn zetel.

Toulouse (Yzaura da makaja)

Ons eerste open birmanenmeisje... Wat kan ik zeggen.. Het was liefde op het eerste gezicht met dit kleine blue tortie prinsesje. Onbezonnen en lekker eigenwijs zijn twee woorden die haar perfect omschrijven. Besprenkel dit met wat op en top birmanen liefde en je hebt Toulouse. In de toekomst zullen we ook van haar mooie baby's verwachten maar eerst nog wat groeien!

Website gemaakt door Janssen Marlies  |  2019
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin